2008/07/23

Finantele intrã la apã

Ma dusei' azi la prima ora pana la finante ( sunt o secretara model ;) ) cu bilanturile si niste declaratii de'ci colo'. Urc sus la etaj, ma pun pe ganduri si la cat de somnoroasa am fost nici nu am remarcat ca stateam intr-o baltoaca cat se poate de lãrgutã si drãgutã, numai broscutele mai lipseau din ea :D La un metru de mine...

o galeata rosie de marime standard, mai mult ca sigur sparta caci era goala, in jurul careia apa misuna, era ocolita de oameni simplii carora li se parea un lucru cat se poate de normal in Romania.Finantele intra la apa Daca ne gandim bine trebuie sa ai salar de mUE ca sa nu ai dus in sufragerie si dormitor. Imi ridic privirea si observ ca din 4 in 4 secunde cade un picuroi de apa din tavan ( cand in galeata, cand pe langa ). Clar! Finantele intra la apa, iar noi ne balacim in ea. Rog domnul director ca atunci cand se hotareste sa rezolve problema cu piscina sa schimbe si ghivecele de la flori, pacat ca majoritatea sunt in flacoane de plastic, it's not stylish. Danke!

ps: multumesc pentru ajutor, alina! :)

2 comments:

Anonymous said...

dar moni, galeata de sus nu era singura...la parter era una identica...iar deasupra doamnelor foarte " dragute " de la finante era intins un nailon ca sa le protejeze de apa care cadea din tavan, cu putin noroc mai cadea si cate o parte din zugraveala ... in ziua de azi nu ne mai mira absolut nimic...poate pe data viitoare cand ajung la finante trebuie sa merg cu cizme ca sa pot intra :))
ps: cu cea mai mare placere :)

Anonymous said...

vai tu... dar nu stiai ca in materie de flori plasticul e noul D&G... ca doar si florile s-au plictisit de... em... ce material or fi folosit pentru ghiveci?